Rc-vitorlázás

Rc vitorlázás – ismerkedés a rádió távirányítású vitorlázással

Ismerjétek meg ezt a remek sportágat, szeressetek bele a vitorlázásba, vezessetek és irányítsatok többféle nagyméretű, RC vitorláshajót a partról, tanuljátok meg a vitorlázás elméleti alapjait RC yachtok segítségével. 

Remek kikapcsolódás a családnak, hiszen a családból bárki kipróbálhatja a hajókat.

Hozzatok pokrócot, elemózsiát, élvezzétek a természetet, a szabad levegőt, legyen együtt a család és mindeközben ismerkedjetek meg egy olyan látványos szabadidős tevékenységgel, amiből aztán később nagy szerelem is lehet.

Találjatok rá erre a sportágra úgy, hogy nem kell befektetnetek semmit, s közben tanuljatok egy kis hajózási és szélelméletet is.

Ha megtetszik, ráér később eldönteni, hogy a sportág melyik „szakága” érdekel titeket.

Családi, baráti tóparti program nem csak gyerekeknek és apukáknak, hanem az egész családnak.

A távirányítós RC vitorlások hobby és versenykategóriás hajók, részben saját építésű, részben kategóriahajók. Egytestű, illetve többtestű, katamarán kivitelben. 65 cm – 100 cm hosszúak, árbóc magasságuk 150-210 cm hosszú. Különleges irányításuknak és a mindig változó szélviszonyoknak köszönhetően egyedi élmény irányításuk. 

A program családi jellegű, max. 5 fő vehet részt rajta, a hajók vezetése 5-99 éves korig ajánlott. Három különböző  RC vitrolás próbálható ki és egy kisebb motoros hajó is segítségünkre lesz.

 

A lehetőség Taksonyban, a Marestli tavon vehető igénybe és 2020. szeptember 1-től indul.

Gyakorlott vitorlázó lesz veletek a programon, ő biztosít minden feltételt. Rossz idő/eső esetén új időpontot keresünk. Ősszel és jégmentes télen is kipróbálhatók a hajók, hiszen vitorlázni ekkor is lehet.

1 órás élmény 9.990 Ft

2 órás élmény 15.900 Ft 

Érdeklődjenek email-en vagy telefonszámainkon. Kérjetek vouchert, ajándékozzátok meg szeretteiteket ezzel a szép és tartalmas élménnyel.

Egy új projekt 

Ismerkedjetek meg egy új rc hajó projekttel, egy igazi szárnyas – vagy idegen szóval – foil-os rádió-távirányítású vitorlás építésével és kövessétek oldalunkat a vízre tételig és tovább! https://teamatmanglider.webnode.hu/