Horvátországi apartmanok

Jártatok már Horvátországban HVAR szigetén? Ha igen, akkor nem kell magyarázgatnom, hogy milyen érzés ott lenni! Ha nem, akkor viszont azt mondom, hogy mindenképpen látnotok kell! Úgy pedig pláne, hogy most olyan kedvezményes nyaralási lehetőséget kínálunk, ami párját ritkítja! Erre szokták mondani amúgy jó pestiesen: „ilyen nincs” Pedig van!

Figyeljetek csak:

Zavalában, ahová komphajóval tudtok átjutni Splitből, két apartmant kínálunk 6 + 4 = 10 fő részére egy hetes nyaralásra 29 % kedvezménnyel 480 Eu/nap helyett 320 Euróért. A turnusok keddi naptól, a következő hét keddig tartanak.

A házak egymás mellett vannak, egy udvarban. Külön-külön is bérelhetők 192-128 Euro/nap. Az egy hetes, 7 éjszakás nyaralás így a nagyobbik házban, 6 fő részére, 7 éjszakára  1344 Euro, a kisebbikben 4 fő részére, 7 éjszakára 896 Eu-ba kerül.

Mindkét ház igényes kialakítású. A felszerelés közt megtaláljátok úgy a legmodernebb konyhai eszközöket, berendezéséket, mint a mint a mosógép, hűtő, mikróhullámsütő, villanytűzhely, kávéfőző, vízmelegítő, hajszárító.  Az árszínvonal tekintetében ennek ellenére most, kizárólag a Ti kedvetekért szigorúan csak a turista kategóriát érvényesítjük!

Nézzetek szét a teraszról. Nézzétek meg a fényképeket! Létezhet-e elbűvölőbb látvány a tinta-kék tengeren úszkáló hófehér hajócskáknál?

Pihenni, kikapcsolódni csak itt lehet igazán. Azok a romantikus, szűk utcácskák! Azok a több-száz éves, középkori épületek! A múlt csodálatos emlékei lépten-nyomon! Pálmafák, leander-sövények. Tiszta vizű homokos, kavicsos és sziklás strandok! Emellett HVAR igazi buli-sziget is egyúttal. Akinek kedve támad, belevetheti magát az éjszakai élet forgatagába, végig kóstolhatja mindazt, amit e szép sziget ételt, italt terem, vagy mulathat, táncolhat ki világos kivirradtig.

Akkor tehát jöttök? Minden OK?

Ne feledjétek, a bónuszotok már ki van állítva!

——————————————————————————————————————————————————————

A HÁZAK KÜLÖN-KÖLÖN ÉS EGYÜTT IS BÉRELHETŐK!

Részletek

Utazás: Egyénileg. Zágrábtól Splitig, majd Splittől komphajóval Stari Gradba. Stari Grradtól Zavala 10 km-re fekszik.

Szobák száma:

Nagyobbik ház:  2 háló + 1 nappali (összesen 6 férőhely, szobák 2 x 2 fő + pótágyak + nappali pótágyazható)

Kisebbik ház:     1 háló +1  nappali (összesen 4 férőhely, szoba 2 fő + pótágy + nappali pótágyazható)

Milyen időszakban lehet igénybevenni?  – 2019 április 23-tól – október 29-ig, heti turnusokban, 7 éjszaka, keddtől, keddig.

Egyéb információk:

Strand: 3 percre a háztól.

Üzlet, ABC, Pékség a közelben.

Városközpont: 5 perc

A szállást kedd délután 3 körül lehet elfoglalni, és a következő kedden reggel 10 óráig el kell hagyni!

Beszélt nyelvek: német, angol, magyar.

Wifi: van

Parkolás: A szálláshelytől 30 m

Hiány esetén, illetve károkozás a berendezésben, a vendég felelőssége áll fenn.

FONTOS FIGYELMEZTETÉS!

Mielőtt választanál, vedd fel velünk a kapcsolatot és jegyeztesd be a kívánt időpontot!!! Ez azért szükséges, mert korlátozott férőhely áll rendelkezésre, s az ütközések csak így kerülhetők el! Amennyiben egyeztetés nélkül vásárolod meg kuponod, nem biztos, hogy tudunk szállást biztosítani.

FOGLALÁS-LEMONDÁS:

Regisztráció 10 % foglalóval

TELJES ÖSSZEG BEFIZETÉSE: 14 nappal a kezdés előtt

LEMONDÁS10: 2 nappal előtte, 33 % levonás

48-24 órával előtte: 50 % levonás

24 órán belül: 100 %