Eseményekre

Teniszoktatás, TTN tanfolyamok

5 alkalomból álló (5 x 1 ó) tanfolyamok, most 25 % kedvezménnyel 38 000 Ft helyett 27 500 Ft, pesti és budai pályákon! A pálya díja ebben az összegben nincs benne, azt a helyszínen, alkalmanként kell rendezni!

Egy kupont max. 4 fő vehet igénybe!

Ajándékozd meg szeretteidet! Hozz magaddal családtagokat, barátokat maximum 4 főig magaddal együtt, vagy akár egyedül!

Gyertek, próbáljátok ki ezt az izgalmas szép játékot. Egy főre és egy órára alig kerül többe 1400 Ft-nál, ha négyen vagytok! Ütőt, labdát biztosítunk az edzésekre, amelyeket, felkészült, nagy gyakorlati tapasztalatokkal rendelkező edzők vezetnek.

A tanfolyamok 2019 január 2.-án kezdődnek a Bp. X. Kőér u 1. sporttelepen, vagy más pesti, illetve budai pályákon.

38 000 Ft helyett 28 500 Ft

TTN ne feledd! Tanulj Teniszezni Nálunk!

Kérje árajánlatunkat!

Vitorlás-tenisz sportnap, Fövenyesen, a Balaton északi partján
Családi-baráti egész napos balatoni program májustól szeptemberig.

Programterv
1. Vitorlázás elmélet és gyakorlat testközelből, technikai alapfogalmak és ismeretek elsajátítása, horgonydobás, fürdőzés a hajó mellett, stb., szakképzett hajós kapitánnyal.
2. Tenisz alapismeretek, tenisz-játék tanulása, ismerkedés a pályával, ütővel, hálóval, alapütésekkel, játékszabállyal, szakképzett teniszedzővel.
3. 2 óra tenisz, 6 óra vitorlázás, (1 órás ebédszünettel)

Gyertek el családotokkal, barátaitokkal a Balaton északi partjára Fövenyesre, egy egész napos sportos kikapcsolódásra.
Tenisz és vitorlás élményekkel gazdagodhattok, valódi sportos kikapcsolódás vár rátok a nyár legszebb heteiben. Délelőtt 9-11-ig tenisz a fövenyesi teniszpályákon, majd irány a part, felszereljük a hajót, kifutunk, vitorlázunk, lehorgonyzunk Tihany közelében, fürdünk, mindeközben ismerkedünk a Balatonnal és nem utolsó sorban a hajóval és a vitorlázás elméleti és gyakorlati tudnivalóival. Délután 17-18 óra között érünk vissza a kikötőbe. Tőkesúlyos, kabinos, wc-konyhás, beépített motorral rendelkező 24 lábas vitorláshajóval.

Ár: 27.990 Ft/fő, az ebéd az árban benne van  (Kagyló büfé, 2 fogásos ebéd), a program 3 fő-től indul.

Kérje ajánlatunkat!