Áraink

Vendégeink számára árainkat úgy alakítottuk ki, hogy minél több ember számára elérhetővé tegyük a balatoni vitorlázás örömét!    Yacht Rent Balaton – ajánlatok 2020

Bérelj középkategóriás, kabinos, tőkesúlyos hajót, kedvtelési célú vitorlázásra. Gyere velünk vitorlázni a Magyar Tengeren! Hajóvezető igény esetén ingyenesen rendelkezésre áll a túrákon! Plusz-szolgáltatás, túravezetés, hajózási ismeretek. A hajók a megadott kikötőkből indulnak, illetőleg megegyezés szerint. Hozzáértő, nagy gyakorlattal rendelkező hajóvezető ingyenesen rendelkezésre áll, veletek megy, és mindenben segít, hogy jól érezzétek magatokat!

A vitorlázás a világ egyik legszebb és legjobb sportja, igazi kikapcsolódás, sportos szabadidőtöltés, a természet szépségének és erejének tisztelete. Vitorlázni a Balatonon igazi életérzés, kihagyhatatlan kaland, hiszen ez az élmény bizonyosan maradandó lesz. 

“Banyatanya” Balaton B-18 H (6,7m) hajónk ajánlatai, kapitánnyal

Ismerkedés a vitorlázással: egy órás hajóút 1-4 fő részére. Kis vitorlázás, kis fürdőzés, de nagy élmény a Balatonon, Fövenyesen. Próbáljátok ki a vitorlázást! Díja 9990 Ft.

Két órás sétahajókázás max. 4 fő részére. A túra során széliránytól és erősségtől függően a környék nevezetes helyeit lehet felkeresni. Jó idő esetén ki lehet próbálni a hajóról való fürdőzést a Balaton közepén, vagy egy elhagyatott kis öbölben, a nádas mellett. Díj: 22.000 Ft helyett 16 800 Ft. Nyújtott B18 hajóval, Fövenyes kikötőhelyről indulva.

————————————————————————————————————————————————————–

Beneteau Oceanis 373 hajónk ajánlatai (6-10 fő részére), kapitánnyal
2 óra 50.000,- helyett 39.900,
3 óra 60.000,- helyett 55.900,
4 óra 75.000,- helyett 68.900,
6 óra 89.000,- helyett 83.900,
8 óra 110.000,- helyett 99.900,-
Több napos időtartam, illetve hajón alvás külön egyeztetés alapján.
Extra felszerelések a hajón: navigációs műszerek, autopilot, orrsugár
kormány, bimini, sprayhood, hűtő, konyha , mosdó +wc, állófűtés,
elektromos horgonycsörlő, tv, rádió.

————————————————————————————————————————————————————–

A túrák során, hajóinkon kipróbálhatjátok a hajóról való fürdést a Balaton közepén, vagy egy elhagyatott öbölben egy romantikus kis nádas mellett! Több napos túrákon éjszaka a hajó kabinjában alhattok, parti szálláshelyet, ha nem akartok, nem szükséges igénybe vennetek!

Élmény leírása: Vitorlázás a Balaton középső medencéjében, fürdőzés a lehorgonyzott hajó mellett, napozás és kikapcsolódás egy sportos túrahajó fedélzetén.

Vitorlázással kapcsolatos általános információk:

A vitorlázás májustól szeptemberig vehető igénybe. Időpont egyeztetés ügyében több héttel az igényelni kívánt időpont előtt jelentkezzen. Az esetleges torlódásokért felelősséget nem vállalunk.

A hajón alkohol és cigaretta fogyasztás nem megengedett.

Vitorlástársaság joga és felelőssége a vitorlázás elhalasztása. Vihar, viharos szél, viharjelzés, eső, rossz idő esetén a vitorlázás elmarad, új időpont kerül kijelölésre.

A vitorlázás, vitorlás-túrázás fokozott kockázatai miatt kérjünk mindenkit, hogy a megfelelő személy és/vagy csomag-biztosításról gondoskodjatok! A vitorlázáson mindenki a saját felelősségére vesz részt!

Kérje ajánlatunkat!