Áraink

Vendégeink számára árainkat úgy alakítottuk ki, hogy minél több ember számára elérhetővé tegyük a balatoni vitorlázás örömét!   

Yacht Rent Balaton – ajánlatok 2021

Bérelj középkategóriás, kabinos, tőkesúlyos hajót, kedvtelési célú vitorlázásra. Gyere velünk vitorlázni a Magyar Tengeren! Hajóvezető igény esetén ingyenesen rendelkezésre áll a túrákon! Plusz-szolgáltatás, túravezetés, hajózási ismeretek. A hajók a megadott kikötőkből indulnak, illetőleg megegyezés szerint. Hozzáértő, nagy gyakorlattal rendelkező hajóvezető ingyenesen rendelkezésre áll, veletek megy, és mindenben segít, hogy jól érezzétek magatokat!

A vitorlázás a világ egyik legszebb és legjobb sportja, igazi kikapcsolódás, sportos szabadidőtöltés, a természet szépségének és erejének tisztelete. Vitorlázni a Balatonon igazi életérzés, kihagyhatatlan kaland, hiszen ez az élmény bizonyosan maradandó lesz. 

Balaton-25 klasszikus retro túrajolle vitorlás (Balatonlelle, 5 fő vendég)

Vitorlázzatok velünk, ezzel a gyönyörű klasszikus, egyedi vitorlással, a Balaton-25-ös túrajolléval. A különleges, retro-klasszikus, balatoni, 25 láb hosszú túrajolletípus igazi vitorlázós élményt nyújt, hiszen ódivatú, nosztalgikus, a Balaton fénykorát idéző életérzésben lehet részetek. Vitorlázzatok ezzel a gyönyörű hajóval, ismerjétek meg a balatoni vitorlások különleges típusát – a túrajollét -, ami túrahajó ugyan, de mégis jolle, vagyis mindent tud, amit egy retro balatoni vitorlásnak tudni kell. Ebből a típusból már nagyon kevés fut a Balatonon, s ezért is tényleg egyedi az, hogy erre velünk lehetőség nyílik. Fürödjetek a hajó mellett, napozzatok a fedélzeten, ismerkedjetek a vitorlázás alapjaival, érezzétek jól magatokat! Vitorlázzatok velünk, hiszen tudjátok: hajózni jóóó!

A hajó Balatonlelléről fut ki, a déli partról indulva a Balaton középső medencéjében vitorláztok.

Árak: 

2 órás vitorlázás 1-5 fő részére 39.990 Ft

3 órás vitorlázás 1-5 fő részére: 54.990 Ft

Balaton-25 tőkesúlyos túravitorlás (Balatonlelle, 5 fő vendég)

A vitorlás ékessége példázza azt, hogy mára legalább 200 ilyen hajó épült és vitorlázik a Balatonon.

A hajó jellegét tekintve a túravitorlás kategóriába sorolható. A szalon és orrkajüt a kabinban, négy felnőtt számára alvóhely, utazókapacitása 6 fő, tehát a kapitány mellett 5 fő vendég is tartózkodhat a hajón.

Tőkesúlya (800 kg) bármilyen szélviszonyok között is tökéletes stabilitást biztosít. 29,6 m2-es alapvitorlázattal és nagy felületű kormánylapáttal rendelkezik, manőverezőképessége jó és biztonságos széles széltartományokban.

Tágas cockpitja nemcsak a kikötőben és a szabadidősportban is kényelmes, bő mozgásteret nyújt a kormányosnak és a vendégeknek egyaránt.

Fürödjetek a hajó mellett, napozzatok a fedélzeten, ismerkedjetek a vitorlázás alapjaival, érezzétek jól magatokat! Vitorlázzatok velünk, hiszen tudjátok: hajózni jóóó!

A hajó Fövenyesről (Balaton északi partja, Tihanytól a 4. község) fut ki, az északi partról indulva a Balaton középső medencéjében vitorláztok, de megfelelő szélirány és szélerősség esetén akár Tihanyig, a Sajkodi-öbölig, vagy a déli partig is elhajózhattok.

Árak:

2 órás vitorlázás 1-5 fő részére: 29.000 Ft

3 órás vitorlázás 1-5 fő részére: 39.000 Ft

4 órás vitorlázás 1-5 fő részére: 49.000 Ft

Beneteau Oceanis 373 hajónk ajánlatai (1-10 fő részére), kapitánnyal
2 óra 55.000,- helyett 47.900,
3 óra 65.000,- helyett 59.900,
4 óra 79.000,- helyett 73.900,
6 óra 89.000,- helyett 79.900,
8 óra 115.000,- helyett 109.900,-

Igazán nagy, gyönyörű és extra felszereltségű 37 lábas vitorlás, a kényelem, a gyorsaság és az elegancia jellemzi.

Extra felszerelések a hajón: navigációs műszerek, autopilot, orrsugár
kormány, bimini, sprayhood, hűtő, konyha , mosdó +wc, állófűtés,
elektromos horgonycsörlő, tv, rádió, stb.

—————————————————————————————————————————————————————

A túrák során, hajóinkon kipróbálhatjátok a hajóról való fürdést a Balaton közepén, vagy egy elhagyatott öbölben egy romantikus kis nádas mellett! Több napos túrákon éjszaka a hajó kabinjában alhattok, parti szálláshelyet, ha nem akartok, nem szükséges igénybe vennetek!

Élmény leírása: Vitorlázás a Balaton középső medencéjében, fürdőzés a lehorgonyzott hajó mellett, napozás és kikapcsolódás egy sportos túrahajó fedélzetén.

Vitorlázással kapcsolatos általános információk:

A vitorlázás májustól szeptemberig vehető igénybe. Időpont egyeztetés ügyében több héttel az igényelni kívánt időpont előtt jelentkezzen. Az esetleges torlódásokért felelősséget nem vállalunk.

A hajón alkohol és cigaretta fogyasztás nem megengedett.

Vitorlástársaság joga és felelőssége a vitorlázás elhalasztása. Vihar, viharos szél, viharjelzés, eső, rossz idő esetén a vitorlázás elmarad, új időpont kerül kijelölésre.

A vitorlázás, vitorlás-túrázás fokozott kockázatai miatt kérjünk mindenkit, hogy a megfelelő személy és/vagy csomag-biztosításról gondoskodjatok! A vitorlázáson mindenki a saját felelősségére vesz részt!

Kérje ajánlatunkat!

    [recaptcha]